Tankevirus

Tankevirus

Helsetilbud kurs eller individuell veiledning

Tankevirus er et gøyalt mestringskurs som vant Helseprisen 2016. Kurset er utviklet av norske psykologer og forskere og presenterer negative tanker som ulike tankevirus som kan behandles med psykologiske vitaminer.


Det er ikke enkelt, det krever trening. De psykologiske vitaminene vil være til hjelp i treningen!

I tillegg får du øvelser som kan bidra til å redusere stress og indre uro.


Hvem passer kurset for? Tidligere trodde man at personer med psykiske plager skilte seg fra «normale folk», men nyere forskning har vist at de samme tankeprosessene går igjen i oss alle, barei ulik grad.


Dette kurset er derfor for alle – fra deg som sliter med usikkerhet, angst eller depresjon til deg som ønsker å lære mer om hvordan psykologi påvirker oss i hverdagen. For det gjør den, den påvirker oss alle! Vihar vel alle hatt tankevirus som forteller oss; «dette nytter ikke», «du klarer ikke», «tenk om» osv.


Målet med kurset:

1.  Kunnskap om normalfungering og hvor vanlig det er å ha negative tanker. Du lærer at tanker i seg selv er harmløse, det er hvordan vi reagerer på tanker som potensielt kan gjøre oss syke.


2.  Kunnskap om det psykologiske immunforsvaret og om hvordan det påvirker psykisk helse. Du lærerogså om hvordan du skal ta vare på det psykologiske immunforsvaret ved å lage gode rammer for degselv. 


3.  Kunnskap om ulike tankevirus og trening i å identifisere dem hos deg selv.


4.  Ved hjelp av psykologiske vitaminer lærer du hensiktsmessige måter å forholde deg til tankene dine slik at du i større grad kan fungere, også i perioder med mye negative tanker.


En gøyal vri på kognetiv terapi!


**Bindende påmelding. Benytt påmeldingsknappen øverst eller send e-post til post@hmsagenda.no

Silovegen 42, Årnes

*Kurs gjennomføres ved tilstrekelig antall påmeldte min 5 maks 8

**Timer som må utgå av grunner som er utenfor HMS Agenda sin kontroll refunderes ikke.

Del denne siden