Mindful stretching

Mindful stretching    uke 14-24, 2024

Helsetilbud

Bilde: Adobe Stock

Bilde: Adobe Stock

Mindful stretching er en kombinasjon av enkle statiske og dynamiske øvelser som utføres med oppmerksomhet på pust og din egen terskel for bevegelighet.


Mindfulness er å være oppmerksomt til stede og metoden kan benyttes ved flere anledninger. Mindfulness på pust og bevegelse vil gi ro til kropp og sinn. Stretching er tøying av bindevev og muskulatur. I hverdagen har vi ofte et begrenset bevegelsesmønster. Gi kroppen anledning til å bevege og strekke seg ut av hverdagens vante bevegelser. Nyere 'forskning viser at tøying virker. Bedre leddutslag, mindre smerter ved tøying og bedre elastisitet.


Vi avslutter i en hvileposisjon med gongbad (lydvibrasjoner som kan gi dyp avspennende effekt).


For hvem: For alle, ingen krav til erfaring fra mindfulness eller krav til fysisk form. Du finner ro, får økt bevissthet på kroppen og du blir smidigere. Mange av øvelsene kan utføres på stol.


*Mandager kl. 16.15 - 17.30, oppstart 8. april - tom uke 24

(timen som utgår pga 2. pinsedag, erstattes tirsdag 21. mai, samme tid som mandag)

Sted: Silovegen 42, Årnes


Matter og utstyr er tilgjengelig.Ta med håndkle til å ha på matta og gjerne et pledd du kan ha over deg under gongbadet. Klær som ikke strammer og vannflaske anbefales.


Pris kr. 1900,-

Rabatt 10 % om du deltar på mer enn en gruppe.


*Benytt påmeldingsknappen eller send til post@hmsagenda.no Husk å kryss av kurs du ønsker å delta på og om du evt. ønsker å dele opp betalingen. Faktura vil bli sendt e-adressen du oppgir ved påmelding.


Velkommen!

Karianne


*Påmelding er bindende. 

**Arrangeres ved tilstrekkelig antall påmeldte. Om det ikke blir MediYoga kl 18, vil Mindful stretching flyttes fra 19.45 til kl. 18.00 'Moltubakk, M.: Effekter av langvarig bevegelighetstrening på muskel-sene-systemets morfologi, mekanikk og funksjon.Doktoravhandling ved Norges idrettshøgskole(2019)
Del denne siden