Mindful stretching

Mindful stretching    uke 2 - 11, 2024

Helsetilbud

Bilde: Adobe Stock

Bilde: Adobe Stock

Mindful stretching er en kombinasjon av enkle statiske og dynamiske øvelser som utføres med oppmerksomhet på pust og din egen terskel for bevegelighet.


Mindfulness er å være oppmerksomt til stede og metoden kan benyttes ved flere anledninger. Mindfulness på pust og bevegelse vil gi ro til kropp og sinn. Stretching er tøying av bindevev og muskulatur. I hverdagen har vi ofte et begrenset bevegelsesmønster. Gi kroppen anledning til å bevege og strekke seg ut av hverdagens vante bevegelser. Nyere 'forskning viser at tøying virker. Bedre leddutslag, mindre smerter ved tøying og bedre elastisitet.


Vi avslutter i en hvileposisjon med gongbad (lydvibrasjoner som kan gi dyp avspennende effekt).


For hvem: For alle, ingen krav til erfaring fra mindfulness eller krav til fysisk form. Du finner ro, får økt bevissthet på kroppen og du blir smidigere. Mange av øvelsene kan utføres på stol.


*Mandager kl. 16.15 - 17.30, oppstart 8. januar - tom uke 11

*Mandager kl. 18.00 - 19.15, oppstart 8. januar - tom uke 11


Sted: Silovegen 42, Årnes


Matter og utstyr er tilgjengelig.Ta med håndkle til å ha på matta og gjerne et pledd du kan ha over deg under gongbadet. Klær som ikke strammer og vannflaske anbefales.


Pris kr. 1700,-


*Benytt påmeldingsknappen eller send til post@hmsagenda.no Husk å oppgi hvilket kurs du ønsker å delta på og om du evt. ønsker å dele opp betalingen. Faktura vil bli sendt e-adressen du oppgir ved påmelding.


Velkommen!

Karianne


*Påmelding er bindende. 

*Arrangeres ved tilstrekkelig antall påmeldte'Moltubakk, M.: Effekter av langvarig bevegelighetstrening på muskel-sene-systemets morfologi, mekanikk og funksjon.Doktoravhandling ved Norges idrettshøgskole(2019)
**Påmeldingen er bindene.  

*Fordrer tilstrekkelig antall påmeldte

'Moltubakk, M.: Effekter av langvarig bevegelighetstrening på muskel-sene-systemets morfologi, mekanikk og funksjon. Doktoravhandling ved Norges idrettshøgskole (2019)

**Timer som må utgå av grunner som er utenfor HMS Agenda sin kontroll refunderes ikke

Del denne siden