MediYoga

Helsetilbud

Medisinsk yoga (MediYoga)

Pga innskjerpede smitteverntiltak er et alternativ for mandags- og tirsdagsgruppa online-yoga på mandager kl.18.00 i uke 15 og 16, alternativt MediYoga Play appen.

Vi ses live i uke 17!

MediYoga passer for alle, uansett utgangspunkt. Øvelsene kan utføres både på matte og på stol. Kan du puste, kan du gjøre MediYoga!

Øvelsene er enkle, men kraftfulle og kan gi god helsegevinst. Flere vitenskapelige studier viser at MediYoga hjelper hjertepasienter i rehabilitering og har en positiv effekt på ditt stressnivå, høyt blodtrykk og dine ryggsmerter.

MediYoga er som yoga på resept med fem forskjellige ingredienser: pust, fysiske øvelser, håndstillinger, fokus og mantra. Det beste fra to verdner - medisin og yoga!

I kursavgiften er en lisens på fire måneder til appen MediYoga Play inkludert. Du får lisensen på første oppmøte. På denne måten kan du gjøre mediyoga når og hvor du vil!

Oppstart som planlagt! Informasjonen er sendt på E-post til alle som er påmeldt pr. 17.1. (sjekk søppelpost og sett e-post til "aldri blokker avsender")

*Mandager kl. 18.00-19.15. Nybegynnerkurs, oppstart 18. januar. Fullt!

Ekstrakurs! Tirsdager kl. 18.00 - 19.15 Nybegynnerkurs. Ledig plass!

Velkommen!

15 ukers kurs kr.1950,- inkluderer fire måneder abbonement på MediYoga Play (verdi kr, 356,-) Vi holder på ut april. Ekstrakurs, tirsdager, med oppstart 16.2. kr. 1430,- (11 uker)

**Bindende påmelding. Benytt påmeldingsknappen øverst eller send e-post til post@hmsagenda.no

Ta med håndkle til å ha på matta og gjerne et pledd du kan ha over deg under hvilen. Klær som ikke strammer og vannflaske anbefales.

Velkommen!

Silovegen 42, Årnes

Smittevern: God avstand, hånddesinfeksjon inn og ut av lokalet. Eget håndkle på matta. 

*Gruppetimene gjennomføres ved tilstrekelig antall påmeldte.

**Timer som må utgå av grunner som er utenfor HMS Agenda sin kontroll refunderes ikke

Karianne er sertifisert MediYoga instruktør