NY GIV!

Vi gir oss selv ny giv ved å utføre myke bevegelser, tøye muskler og bindevev. Pusten vil være i fokus. Pusten er vår egen helsefremmende verktøykasse! Deretter avspenner vi kroppen med en veiledet dybdeavspenning og gjør den klar til å ta inn lyden og vibrasjonene av gongen. De aller fleste opplever lydmassasjen som avslappende, magisk og befriende. Både fysisk, emosjonelt og mentalt.

Lydmassasje får du via det mange tusen år gamle Gong-instrumentet, som avgir vibrasjoner som kan gi dyp avspenningseffekt. Du «bader» i lydvibrasjoner mens Gongen spiller, det har altså ingenting med vann å gjøre. Lyden tas opp med hele kroppen, ikke bare gjennom ørene. På Ny giv arrangementene varer gongbadet ca. 30 minutter.

Du kan ha avslappende effekt av vibrasjonene i flere dager!

Det blir en kort pause underveis med mulighet for litt munngodt og drikke.
Gi deg selv Ny giv!

Ha med eget håndkle til å ha under hode. Matter og pledd er tilgjengelig.  

Kr. 400,- pr. gang

Høst 2022

Kl. 18.00 - 20.30 hver gang

22. september

27. oktober

24. november 

15. desember Ny giv med stressfri julestemning 

OBS! Påmeldingsordning: Du melder deg på via sms til nr. 977 38 098, oppgi dato(-er) du ønsker å delta og du vil fra HMS Agenda få forespørsel om betaling i Vipps. Har du ikke Vipps, kan du også melde deg på via påmeldingsknappen øverst på siden og du får tilsendt faktura evt. betale med kort ved oppmøte.

Gavekort: Det er hyggelig å gi en opplevelse i gave, ta kontakt om du ønsker dette.

Sted: HMS Agenda, Siloveien 42, 2150 Årnes 

Tips: Kan være lurt å ha med en vannflaske og ekstra tøy/eller ekstra pledd, temperaturen kan oppleves annerledes når man ligger og slapper av, enn når man er oppe og går. 

Smitteverntiltak:

 • Du benytter hånddesinfeksjon på vei inn og ut av lokale
 • Ha med eget håndkle til å ha på matta/under hodet
 • Munngodt blir servert som enkeltporsjoner

Gleder meg!

Karianne

*Gjennomføring krever tilstrekkelig antall påmeldte, avlyses arrangementet får du selvfølgelig pengene tilbak. Påmeldingen er bindende.

 • Pusten

  Pusten er kroppens egen verktøykasse. I følge lege Audun Myskja er det å innarbeide nye pustemønstre det mest effektive enkelttiltaket vi kan gjøre for å forbedre livet og helsa vår (Myskja til VG i 2018). Ved hjelp av pusten kan vi nullstille stress og forebygge helseplager. Mange puster for overfladisk og det kan være nyttig å bli minnet om å puste så magen utvider seg.

 • Mindful stretching

  Mindfulness er en eldgammel meditasjonsform og handler blant annet om menneskets evne til å være oppmerksom og til stede. Mindfulness blir på norsk oppmerksomt nærvær eller oppmerksomhetstrening. En metode å benytte for å møte "vondter" (psykiske og fysiske) med medfølelse. Mange bruker denne teknikken til å klare å være til stede her og nå og redusere stress. I mindfulness blir pusten brukt som et ankerpunkt

 • Gongbad

  Kroppen består av ca 70 % væske, og har derfor en fantastisk evne til å ta imot vibrasjon. Lyden av gongen setter i gang rolige
  vibrasjoner i kroppen, helt ned på cellenivå. På samme måte som akupunktur eller punkt-massasje stimulerer
  energibanene i kroppen, påvirker vibrasjonene sirkulasjonen i kroppen. Den løser opp spenninger og blokkeringer, kan virke avstressende, gi bedre søvn og bedre musklenes evne til å restituere seg.