Dans Zumba og spenn av!

ZUMBA OG AVSPENNING

Tove er godkjent zumba-instruktør og Karianne er stressmestringscoach

Beklager! Denne gruppetimen utgår høsten 2020 pga smitteverntiltak (aktivitet med høy intensitet har krav om 2 meter mellom og rundt hver deltakere, det blir for vanskelig å etterkomme). Håper å kunne tilby Zumba med avspenning fra januar 2021. Gruppetrening med lav intensitet går som planlagt (Mindful stretching og Ny giv).

Fysisk aktivitet, pust- og avspenningsøvelser forbygger stress og er helsefremmende

Zumba er en dansetrening som foregår til fengende rytmer. Det er vitenskapelig bevist at musikk forbedrer humøret og gjør oss glade, akkurat som avspenning, meditasjon og dyp pust senker nivået av stresshormonene. Her får du begge deler!

Uhøytidelig, slitsomt, sosialt og avslappende. Ta vare på deg selv, dans Zumba og spenn av med oss!

Oppstart (januar 2021, om FHI vurderer det som sikkert) kl. 19.00-20.30. 

Ta med INNESKO (som ikke sverter gulvet) og et håndkle til å dekke matte, det kan være lurt å ha med en tykk genser å sette på under avspenningen, da pledd ikke vil bli tilgjngelig denne høsten. Jeg anbefaler også å ha en VANNFLASKE tilgjengelig. 

Du trenger ikke å ha danset Zumba eller drevet med avspenningsøvelser tidligere. Vi veileder underveis på begge deler. Matter, bolstere og pledd er tilgjengelig.

*Kr.1500,- pr semester 

Adresse: HMS Agenda, Silovegen 42, 2150 Årnes (ved siden av Årnes kornsilo)

Bindende påmelding. Benytt påmeldingsknappen øverst på siden, eller post@hmsagenda.no (husk å oppgi hvilket kurs du ønsker å delta på). Faktura vil bli sendt e-postadressen du oppgir ved påmelding.

*Timer som må utgå av grunner som er utenfor HMS Agenda sin kontroll refunderes ikke