STRESS NED MED OSS!

Et kurs du vil finne nyttig og ha glede av livet ut!

Det er en tankevekker at mange av oss har bedre rutine for å lade mobilen enn vi har for å lade opp kroppene våre!

Uheldig stress er skadelig for oss. Uavhengig om det er tid, en relasjon, arbeid eller frustrasjon som utløser stress, så er det den samme reaksjonen som skjer i kroppen vår. Det er den reaksjonen vi bør lære oss å håndtere, slik at vi kan unngå kronisk stress og forebygge sykdom. 

Telomerene er DNA-ets beskytter. Stress kan bidra til at telomerene frynser seg opp, forkortes og derigjennom bidra til tidlig aldring og uhelse. Nobelprisvinner, Elizabeth Blackburn, har funnet at du kan motvirke frynsete og kortere telomerer med meditasjons- og avspeningsøvelser. Spennende!

Karianne presenterer teori og øvelser basert på det nyeste innen forskning, slik at du får innsikt i hva stress er og gjør med deg og hvordan du på en enkel måte kan redusere nivået av stresshormoner i kroppen. Helsefremmende!

Fra før vet vi at ulike former for meditasjon kan være en metode for å oppnå avspenning og gi en tankemessig og/eller følelsesmessig pause fra hverdagen. Hannah veileder oss gjennom fargemeditasjon, basert på Rudolf Steiners farge- og kunstteori. Vi får la pensel og farge flyte i takt med tankene. Befriende!

Finnskogtoppen velværehotell er en perfekt ramme for dette kurset, beliggende i vakre omgivelser på Finnskogen med sin avslappende atmosfære, gode mat og flotte spaavdeling.

Be gjerne med deg en venn, livspartner eller kollega. 

Vi gleder oss til å roe helt ned sammen med deg!

Se nederst på siden for mer informasjon

Tid og sted: Ny dato kommer

Bindende påmelding. Benytt påmeldingsknappen øverst på siden eller direkte til: post@hmsagenda.no innen: ny dato kommer

Kursavgift: kr. 3700,- inkluderer også lunsjbuffet ankomstdagen, betales i forkant av kurset. 

Tilbud: Hotellets gjester kr. 3200,- Påmelding tom første kursdag.

Hotellopphold kr. 1790,- inkluderer enkeltromstillegg og helpensjon. Rommet blir registrert i ditt navn og betales ved avreise.

Kurstider

Lørdag Kl. 10.00-17.00 

Søndag Kl. 09.30-15.45 

Inkl. en time lunsj begge dager (på Finnskogtoppen er lunsjen hovedmåltidet)

Du får et interessant og motiverende kurs og kunnskap om stressmestring du vil ha glede av resten av livet! I tillegg til kursmateriale, frokost, lunsjbuffet begge dager, middag ankomstdagen og fri tilgang til kaffe, te og fruktbar, har du tilgang til treningsrom og bassenganlegg før og etter kursprogram. Vi planlegger å delta på hotellets avspenningsøvelse (kl. 16.30 lørdag og kl. 11.30 søndag) for det passer perfekt til oss som skal roe ned!

Det er hyggelig å spise sammen, men du må gjerne benytte deg av spaavdelingen og derfor setter vi ikke felles tidspunkt for frokost og middag, men måltidene må inntas innenfor hotellets oppgitte tider (frokost kl. 08.30-10.00, middag kl. 18-19.45).

Ønsker du å bestille spabehandling, må du selv å kontakte hotellet, tlf. 62 94 63 00 (minner om at behandlinger må foregå utenom kursprogrammets tider). Det er også mulighet til å avtale spabehandling etter kursslutt på søndag. 

BLI MED, VELKOMMEN!

Hjerte