Ro ned, sov bedre!

1 workshop og 5 timer individuell oppfølging

jeg sove!

Sier du dette til deg selv gjentatte ganger i løpet av natten - samtidig som det føles som om kroppen ligger i spenn over madrassen? Ja, da anbefaler vi at du deltar på Ro ned, sov bedre! Et opplegg som starter med en workshop etterfulgt av fem timer individuell oppfølging over en periode på fem uker. Oppfølgingstimene består av 30 minutter behandling hos Line, som er refleksolog og 30 minutter veiledning med Karianne.

Det er mye som kan være skyld i at man ikke får sove godt eller nok. For eksempel problemer hjemme eller på jobb, relasjoner som tapper deg for energi, en kropp som er i helspenn eller bekymringstanker.

Som oftest kan utfordinger knyttet til søvn skyldes stress og indre uro. Søvn er kroppens egen medisin og vi ønsker å hjelpe deg på vei til en bedre søvnkvalitet.

 • 30 minutter med Line, refleksolog

  Line bruker hele kroppen som behandlingsobjekt når hun behandler og bruker i hovedsak hender og punktstav som behandlingsverktøy. Refleksologi kan benyttes ved skader, sykdom og hverdagsplager som blant annet søvnvansker.

 • På workshop har vi fokus på:

  Stressmestring, relasjons-stress, refleksologi og viktigheten av god søvn.
  Vi gjør oppgaver og øvelser, og du får en smakebit hos refleksolog og veileder, slik at vi sammen finner ut av hva som skal ha fokus frem til første time med oppfølging.


 • 30 minutter med Karianne, veileder

  Karianne tar utgangspunkt i det nyeste fra (gen-)forskningen og vil gi deg øvelser og metoder som vil hjelpe deg til å redusere stressnivået i kroppen din og som vil gi deg bedre søvnkvalitet. Det blir fokus på avspenning, pust og eget tankeprat.

Praktisk informasjon

Workshop søndag 28. januar 2018

kl. 11.30 - 18.00, Nes Næringspark (Skolealleen 2, 2166 Oppaker)

Individuell oppfølging 30 min x 2 (hos refleksolog og veileder) torsdag ettermiddag i fem uker f.o.m 1. februar

Bindende påmelding: Benytt påmeldingsknappen øverst på siden eller post@hmsagenda.no

Deltageravgift: kr. 4.200,-inkl. worskshop med lunsj og 5 t oppfølging (det er halv pris på oppfølgingstimen!)

Beløpet deles i to, første delbetaling innen 20. jan og andre delbetaling innen 20. februar