Ro ned, sov bedre

Søvn er kroppens egen medisin

Starter med workshop 14.10.

jeg sove!

Sier du dette til deg selv gjentatte ganger i løpet av natten - samtidig som det føles som om kroppen ligger i spenn over madrassen? Ja, da anbefaler vi at du deltar på Ro ned, sov bedre! Et opplegg som starter med en workshop etterfulgt av fem timer individuell oppfølging over en periode på fem uker. Oppfølgingstimene består av 30 minutter behandling hos Line, som er refleksolog og 30 minutter veiledning med Karianne.

Det er mye som kan være skyld i at man ikke får sove godt eller nok. For eksempel problemer hjemme eller på jobb, stress, relasjoner som tapper deg for energi, en kropp som er i helspenn eller bekymringstanker.

Som oftest kan utfordinger knyttet til søvn skyldes stress og indre uro. Pillefritt og uten å kalle det terapi ønsker vi å hjelpe deg på vei til en hverdag med mindre stress og til en bedre søvnkvalitet. Søvn er kroppens egen medisin!

Line bruker hele kroppen som behandlingsobjekt når hun behandler og bruker i hovedsak hender og punktstav som behandlingsverktøy. Refleksologi kan benyttes ved skader, sykdom og hverdagsplager som blant annet søvnvansker.

Karianne tar utgangspunkt i det nyeste fra (gen-)forskningen og vil gi deg øvelser og metoder som vil hjelpe deg til å redusere stressnivået i kroppen din og som vil gi deg bedre søvnkvalitet. Det blir fokus på avspenning, pust og hvordan du kan jobbe med eget tankesurr.

Workshop søndag 14. oktober kl. 10.00-17.00 

*Påmelding innen 5.10.

Oppfølgingstimene avtales individuelt.

*Pris kr. 4500,- (delbetaling) Inkluderer et lett måltid, frukt og drikke.

Sted: Nes Næringspark (gml. Oppaker skole)

*Du får rabatt om du deltok på arrangementet i Folkehelseuka.

*Bindende påmelding. Kurset gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte.