NY GIV!

Vi gir oss selv ny giv ved å utføre myke bevegelser, tøye muskler og bindevev. Pusten vil være i fokus. Pusten er vår egen helsefremmende verktøykasse! Deretter avspenner vi kroppen med en veiledet dybdeavspenning og gjør den klar til å ta inn lyden og vibrasjonene av gongen. De aller fleste opplever lydmassasjen som avslappende, magisk og befriende. Både fysisk, emosjonelt og mentalt.

Lydmassasje får du via det mange tusen år gamle Gong-instrumentet, som avgir vibrasjoner som kan gi dyp avspenningseffekt. Du «bader» i lydvibrasjoner mens Gongen spiller, det har altså ingenting med vann å gjøre. Lyden tas opp med hele kroppen, ikke bare gjennom ørene. På Ny giv arrangementene varer gongbadet ca. 30 minutter.

Du kan ha avslappende effekt av vibrasjonene i flere dager!

Det blir en kort pause underveis med mulighet for litt munngodt og drikke.
Gi deg selv Ny giv!

Ha med eget håndkle til å ha under hode. Matter og pledd er tilgjengelig.  

Kr. 400,- pr. gang

Datoer høst 2020:

Søndag 20. sep. kl. 16-18.30

Søndag 18. okt. kl. 16-18.30

Torsdag 12. nov. kl. 18.20.30

Torsdag 10. des. kl. 18-20.30

Søndag 20. des. kl. 16-18.30

Påmelding: Benytt helst *Vipps, velg "kjøp og betal", søk opp nr. 120317 eller HMS:AGENDA og velg når du vil delta. Har du ikke Vipps, kan du også melde deg på via påmeldingsknappen og du får tilsendt faktura. Husk å oppgi hvilke dag(-er) du ønsker å delta.

Gavekort: Pga nedstegning som følge av pandemien er det noen som ikke har fått benyttet gavekortet sitt denne våren. Gavekort kjøpt før 13. mars 2020, forlenges med varighet til ut året. Deltagelse med gavekort må meldes på sms eller e-post. Velkommen!

Sted: HMS Agenda, Siloveien 42, 2150 Årnes 

Tips: Kan være lurt å ha med en vannflaske og ekstra tøy/eller ekstra pledd, temperaturen kan oppleves annerledes når man ligger og slapper av, enn når man er oppe og går. 

Smitteverntiltak:

 • Du benytter hånddesinfeksjon på vei inn og ut av lokale
 • Ha med eget håndkle til å ha under hode
 • Munngodt blir servert som enkeltporsjoner (inntil annen beskjed fra FHI)

Gleder meg!

Karianne

*Gjennomføring krever tilstrekkelig antall påmeldte, avlyses arrangementet får du selvfølgelig pengene tilbak. 

 • Pusten

  Pusten er kroppens egen verktøykasse. I følge lege Audun Myskja er det å innarbeide nye pustemønstre det mest effektive enkelttiltaket vi kan gjøre for å forbedre livet og helsa vår (Myskja til VG i 2018). Ved hjelp av pusten kan vi nullstille stress og forebygge helseplager. Mange puster for overfladisk og det kan være nyttig å bli minnet om å puste så magen utvider seg.

 • Mindful stretching

  Mindfulness er en eldgammel meditasjonsform og handler blant annet om menneskets evne til å være oppmerksom og til stede. Mindfulness blir på norsk oppmerksomt nærvær eller oppmerksomhetstrening. En metode å benytte for å møte "vondter" (psykiske og fysiske) med medfølelse. Mange bruker denne teknikken til å klare å være til stede her og nå og redusere stress. I mindfulness blir pusten brukt som et ankerpunkt

 • Gongbad

  Kroppen består av ca 70 % væske, og har derfor en fantastisk evne til å ta imot vibrasjon. Lyden av gongen setter i gang rolige
  vibrasjoner i kroppen, helt ned på cellenivå. På samme måte som akupunktur eller punkt-massasje stimulerer
  energibanene i kroppen, påvirker vibrasjonene sirkulasjonen i kroppen. Den løser opp spenninger og blokkeringer, kan virke avstressende, gi bedre søvn og bedre musklenes evne til å restituere seg.