NY GIV!

Kjenn at du slapper av og finner ro, her lader du batteriene.  Velkommen til Ny giv!

Med fokus på pusten varmer vi opp med myke bevegelser, tøyer muskler og bindevev. Vi kvitter oss med uro og stress med mindfulnessøvelser og dybdeavspenning. Til slutt får du lydmassasje via det mange tusen år gamle Gong-instrumentet.  Gongen avgir vibrasjoner som kan gi dyp avspenningseffekt. Du «bader» i lydvibrasjoner mens gongen spiller, det har altså ingenting med vann å gjøre. Lyden tas opp med hele kroppen, ikke bare gjennom ørene. På Ny giv arrangementene varer gongbadet mellom 30 og 40 minutter - befriende deilig!

Du kan ha avslappende effekt av vibrasjonene i flere dager!

Ny giv er utvidet fra 2 til 2,5 time pr. gang. Det blir en kort pause underveis med mulighet for litt munngodt og drikke.

Dato og klokkeslett:

Torsdag 14. november kl. 18-20.30

Søndag 8. desember kl. 16-18.30

Torsdag 19. desember kl. 18-20.30

Romjulen: Torsdag 26. desember (2. juledag) kl. 10.00-12.30

2020

Søndag 2. februar kl. 16-18.30

torsdag 13. februar kl. 18-20.30

Søndag 1. mars kl. 16-18.30

Torsdag 26. mars kl. 18-20.30

Utstyr er tilgjengelig. Anbefaler å ha klær du kan bevege deg i. Ha gjerne med en drikkeflaske, håndkle og en ekstra genser (vi blir varme og du bør unngå å fryse under avspenninga). 

Kr. 400,- pr. gang

Sted: HMS Agenda, Silovegen 42, (Falkenbygget, ved siden av Årnes kornsilo)

*Bindende påmeldig. Du er påmedt når du har betalt (betaler du med vipps, er du påmeldt). 

Gavekort til Ny giv arrangement, blir sendt deg på e-postadressen du oppgir ved kjøp, evt. hentes etter avtale i Silovegen 42. Mottaker av gavekortet velger deltagelse blant oppsatte datoer. 

Du kan betale på to måter:

1. Vipps, velg kjøp og betal, søk opp HMS:Agenda eller vippsnr. 120317, velg arrangement. Kvitteringen fra Vipps er din bekreftelse på at du er påmeldt

2. Hvis du ikke benytter Vipps: Benytt påmeldingsknappen øvers på siden, skriv hvilke arrangement og dato du ønsker å delta, og du vil motta en faktura på e-postadressen du oppgir ved påmelding. Fakturaen må betales før kursdatoen.

 

Spørsmål? send e-post til post@hmsagenda.no 

Ny giv arrangementene har lett for å fylle seg raskt, så det kan være lurt å være tidlig ute.

Velkommen!

Karianne

*Arrangementene gjennomføres med tilstrekkelig antall påmeldte, du får selvfølgelig pengene tilbake om det blir avlyst. 

 • Pusten

  Pusten er kroppens egen verktøykasse. I følge lege Audun Myskja er det å innarbeide nye pustemønstre det mest effektive enkelttiltaket vi kan gjøre for å forbedre livet og helsa vår (Myskja til VG i 2018). Ved hjelp av pusten kan vi nullstille stress og forebygge helseplager. Mange puster for overfladisk og det kan være nyttig å bli minnet om å puste så magen utvider seg.

 • Mindful stretching

  Mindfulness er en eldgammel meditasjonsform og handler blant annet om menneskets evne til å være oppmerksom og til stede. Mindfulness blir på norsk oppmerksomt nærvær eller oppmerksomhetstrening. En metode å benytte for å møte "vondter" (psykiske og fysiske) med medfølelse. Mange bruker denne teknikken til å klare å være til stede her og nå og redusere stress. I mindfulness blir pusten brukt som et ankerpunkt

 • Gongbad

  Kroppen består av ca 70 % væske, og har derfor en fantastisk evne til å ta imot vibrasjon. Lyden av gongen setter i gang rolige
  vibrasjoner i kroppen, helt ned på cellenivå. På samme måte som akupunktur eller punkt-massasje stimulerer
  energibanene i kroppen, påvirker vibrasjonene sirkulasjonen i kroppen. Den løser opp spenninger og blokkeringer, kan virke avstressende, gi bedre søvn og bedre musklenes evne til å restituere seg.