Mindfulness

Introduksjonskurs

Velkommen til noen avslappende og velgjørende timer

Foto: Bjørg Hauger

  • Hva er mindfulness – en kort innføring
  • Myke bevegelser
  • Avspenning
  • Pust
  • Meditasjon

Mindfulness er en fantastisk metode for å være tilstede i øyeblikket, til å bli kvitt tankekaos, få ro og selvinnsikt. Mange benytter denne gamle teknikken for helse og velvære. *Forskerne spør ikke lenger om mindfulness virker, men under hvilke forutsetninger det virker best.   

Karianne er sertifisert mindfulnessinstruktør og i dette introduksjonskurset gir hun deg innblikk i mindfulness og veileder deg gjennom fysiske øvelser bestående av «myke bevegelser», der flere av bevegelsene synkroniseres med pusten. Øvelsene tilpasser du din kropp. Den livsviktige pusten påvirker oss på flere områder og det å trene opp pusten gir økt helsegevinst og reduserer stress. Du vil bli guidet i avspenning og meditasjon.

Kurset er egnet for alle! 

Garanti: Økt sirkulasjon, styrke og bevegelse. Beroligende og stressreduserende. Vi «skrur av» tankene og driver oppmerksomhetstrening – mindfulness!  

Velkommen!

Bli med!

Tegningen fra Siljes Hjertestrek uttrykker mindfulness på en fantastisk måte!

Påmelding, benytt påmeldingsknappen øverst. 

Dato: Ny mulighet høsten 2019

Tid: 

Sted: HMS Agenda, Silovegen 42, 2150 Årnes

Pris: 

Inluderer forfriskninger i pausen. Alt av utstyr er tilgjengelig (matter, pledd, bolstere/puter)

Det anbefales at du tar med vannflaske og et håndkle. Jeg kommer til å anbefale å gjøre øvelsene barbent, men det er selvfølgelig frivillig.  

Selv om dette er et introduksjonskurs, så er det lagt opp til to samlinger og det er anbefalt å delta på begge, fordi det å slappe av og «skru av» tankene er en treningssak og det kan være lurt med en repetisjon av øvelsene. Er du forhindret i å være tilstede på begge samlingene er du selvfølgelig likevel velkommen!

*kilde: Oppmerksomhetstrening, Gran, Lie og Kroese, 2012