Akupunktur

AcuNova akupunktur

AcuNova virker via nervesystemet og hjernen – i motsetning til klassisk kinesisk akupunktur, som virker via kroppens meridianer (energibaner). 

AcuNova akupunktur benytter punktene som ligger i og omkring alle ledd i kroppen. Rundt leddene er det spesielle sentre som formidler signaler til hjernen og derigjennom påvirker forskjellige deler av kroppen. 

AcuNova er førstevalget ved akutte og kroniske lidelser, samt diverse øyeplager. I tillegg kan metoden vurderes ved: 

  • smerter i muskler, ledd og skjelett
  • luftveisplager/allergi
  • idrettsskader
  • belastningsskader
  • nedsatt immunforsvar
  • hørselsplager
  • seneproblemer

Første gangs konsultasjon ca 60-70 minutter (kartlegging og behandling)

Ordinær behandling ca 50-60 minutter

kr. 400,- pr. behandling

Tilbud varer til 1. april:

Forebygg allergiplager 12 behandlinger kr. 3400,- (ordinær pris kr. 4800,-) Et alternativ til medisiner eller et supplement.

Øyeprogram er kjent for å ha god effekt på de aller fleste øyelidelser. Nå kr. 5500,- (ordinær pris kr. 8000,-) Behandlingen gis tett, to ganger om dagen den første uken. Inkluderer 20 behandlinger, ca. 14 behandlinger de første to ukene, deretter avtaler vi behandling opp til totalt 20. Det kan være nødvendig med vedlikehold hver eller hver andre måned (vedlikeholdstimer er ordinær pris kr. 400,- pr. behandling).

Benyttes tilbudspakker kan beløpet deles opp i to eller tre betalinger.

HMS Agenda holder til i Silovegen 42 på Årnes. Benytt knappen "Kontakt meg for å avtale time", så hører du fra meg, evt. post@hmsagenda.no eller tlf. 97738098

Hilsen Karianne

 

Mer informasjon

Akupunktør John Boel sr. – på nittitallet, fant ut at det i og rundt alle ledd fins punkter som er særdeles anvendelige til behandling av smerter, organiske lidelser og såkalte «uhelbredelige» øyesykdommer. Også de tilfellene som legevitenskapen har gitt opp (med beskjeden «det må du lære deg å leve med» til pasientene). Den nye oppdagelsen fikk navnet AcuNova – som betyr «ny akupunktur».

AcuNova virker via nervesystemet og hjernen – i motsetning til klassisk kinesisk akupunktur, som virker via kroppens meridianer (energibaner).

Sammen med en gruppe vitenskapsmenn brukte akupunktørene ved Boel Akupunktur mye tid på å utforske det nye systemet. Etter hvert som forskningen skred frem, ble det tydelig at AcuNova har en enestående virkning – og et potensial hittil ukjent for etablerte helsesystemer verden over.

AcuNova har vist seg å være velegnet til behandling av nesten alle typer helseproblemer. Benyttet på akutte smerter samt på blinde og svaksynte, er resultatene intet mindre enn bemerkelsesverdige.

AcuNova er med årene blitt en velkjent akupunkturmetode; over 3000 alternativ-behandlere og mer enn 1000 leger og annet helsepersonell fra drøyt 50 land har lært seg metoden. Noe som har resultert i at det hver måned blir behandlet om lag 1.000.000 pasienter med AcuNova på verdensbasis (kilde: https://akuuni-no.dk/acunova/)