Akupunktur

AcuNova akupunktur

HMS Agenda følger smitteverntiltakene som er gitt fra Helsedirektoratet vedrørende coronavirus og du kan trygt bestille time! 

AcuNova virker via nervesystemet og hjernen – i motsetning til klassisk kinesisk akupunktur, som virker via kroppens meridianer (energibaner). 

AcuNova akupunktur benytter punktene som ligger i og omkring alle ledd i kroppen. Rundt leddene er det spesielle sentre som formidler signaler til hjernen og derigjennom påvirker forskjellige deler av kroppen. 

AcuNova er førstevalget ved akutte og kroniske lidelser, samt diverse øyeplager. I tillegg kan metoden vurderes ved: 

 • smerter i muskler, ledd og skjelett
 • luftveisplager/allergi
 • idrettsskader
 • belastningsskader
 • nedsatt immunforsvar
 • hørselsplager
 • seneproblemer

Første gangs konsultasjon ca 60-70 minutter (kartlegging og behandling)

Ordinær behandling ca 50-60 minutter

kr. 400,- pr. behandling

HMS Agenda holder til i Silovegen 42 på Årnes. Benytt knappen "Kontakt meg for å avtale time", så hører du fra meg, evt. post@hmsagenda.no eller tlf. 97738098

Hilsen Karianne

 

 • Tilbakemelding fra kunde

  "Vil takke Karianne for god hjelp mot isjias-smerter. Hadde ganske ille smerter med stråling fra rygg, via hofte og ned i kne og legg. Etter bare en behandling med Acunova var smertene nesten borte😀 Jeg har tidligere fått behandling for vondt i nakke og hode, med veldig god virkning😊 Så tusen takk, jeg kommer gjerne igjen ved behov😊 mvh Kjersti Aanrud Dalen"

 • Tilbakemelding fra kunde

  Har lyst til å takke deg for behandlingene du har gjort for meg. Jeg er en mann i midten av 40 årene som går mye i jobben. Har slitet veldig med vondt i føttene og spesielt hælene. Gikk til legen og fikk vite at dette var PLANTAR FASCIITT. Betennelse i hælene som er veldig smertefullt.

  Ingenting hjalp av det legen ga meg av medikamenter og øvelser.

  Fikk tilfeldig anbefalt akupunktur og jeg må ærlig si at jeg har fått en helt ny hverdag. Kjente stor forskjell allerede etter første behandling. Etter endt behandling er det som en helt ny verden og smertene er borte både på morgningen når jeg våkner og igjennom hele dagen.

  Jeg anbefaler dette til alle som er plaget med PLANTAR FASCIITT. Vil også få nevne at Karianne er utrolig dyktig innenfor dette feltet og jeg anbefaler henne så fort jeg hører om noen er plaget med dette eller senebetennelse ol.
  Hilsen Thomas M. Skjeldal

 • Tilbakemelding fra kunde

  Acunova gjorde underverker på et verkende kne for et halvt år siden.
  5 behandlinger, og ikke merket noe siden siste behandling. Takk!
  Kan varmt anbefales!
  Hilsen Per Bøhn

Mer informasjon

Akupunktør John Boel sr. – på nittitallet, fant ut at det i og rundt alle ledd fins punkter som er særdeles anvendelige til behandling av smerter, organiske lidelser og såkalte «uhelbredelige» øyesykdommer. Også de tilfellene som legevitenskapen har gitt opp (med beskjeden «det må du lære deg å leve med» til pasientene). Den nye oppdagelsen fikk navnet AcuNova – som betyr «ny akupunktur».

AcuNova virker via nervesystemet og hjernen – i motsetning til klassisk kinesisk akupunktur, som virker via kroppens meridianer (energibaner).

Sammen med en gruppe vitenskapsmenn brukte akupunktørene ved Boel Akupunktur mye tid på å utforske det nye systemet. Etter hvert som forskningen skred frem, ble det tydelig at AcuNova har en enestående virkning – og et potensial hittil ukjent for etablerte helsesystemer verden over.

AcuNova har vist seg å være velegnet til behandling av nesten alle typer helseproblemer. Benyttet på akutte smerter samt på blinde og svaksynte, er resultatene intet mindre enn bemerkelsesverdige.

AcuNova er med årene blitt en velkjent akupunkturmetode; over 3000 alternativ-behandlere og mer enn 1000 leger og annet helsepersonell fra drøyt 50 land har lært seg metoden. Noe som har resultert i at det hver måned blir behandlet om lag 1.000.000 pasienter med AcuNova på verdensbasis (kilde: https://akuuni-no.dk/acunova/)