Mindful stretching, høst 2020

Mindful stretching er en kombinasjon av enkle statiske og dynamiske øvelser som utføres med oppmerksomhet på pust og din egen terskel for bevegelighet.

Mindfulness er å være oppmerksomt tilstede og kan benyttes ved flere anledninger. Mindfulness på pust og bevegelse vil gi ro til kropp og sinn. Streetching er tøying av bindevev og muskulatur. I hverdagen har vi ofte et begrenset bevegelsesmønster. Gi kroppen anledning til å bevege og strekke seg ut av hverdagens vante bevegelser. Nyere 'forskning viser at tøying virker. Bedre leddutslag, mindre smerter ved tøying og bedre elastisitet. Vi avslutter med en valgfri hvileposisjon, etterfulgt av gongbad (lydvibrasjoner som kan gi dyp avspennende effekt). 

For hvem: For alle, ingen krav til treningserfaring eller fysisk form. Du finner ro, får økt bevissthet på kroppen og du blir smidigere. 

*Mandager kl. 18 -19.15, oppstart 24. august. Velkommen!

*Mandager kl. 20 - 21.15 oppstart 24. august. Velkommen!

*Tirsdager kl. 10 -11.15, oppstart 25. august. Velkommen! 

Smitteverntiltak:

  • Ha med eget håndkle til å ha på puta (matter og gelender blir vasket mellom hver gruppe som tidligere) 
  • Benytt hånddesinfeksjon på vei inn og ut av lokalet
  • Det vil være 1 meter mellom nesetippene (som anbefalt fra FHI)
  • Du kan ikke møte opp om du har symptomer på forkjølelse eller er forkjølet.

Matter og utstyr er tilgjengelig. Anbefaler å ha med en drikkeflaske og klær som ikke strammer. Mindful stretching tar ikke høstferie

Kr. 1500,- 

Benytt påmeldingsknappen eller send til post@hmsagenda.no Husk å oppgi hvilket kurs du ønsker å delta på! Faktura vil bli sendt e-adressen du oppgir ved påmelding.

Besøksadresse: Silovegen 42, 2150 Årnes (ved siden av kornsiloen)

**Påmeldingen er bindene.  

*Fordrer tilstrekkelig antall påmeldte

'Moltubakk, M.: Effekter av langvarig bevegelighetstrening på muskel-sene-systemets morfologi, mekanikk og funksjon. Doktoravhandling ved Norges idrettshøgskole. (2019)

**Timer som må utgå av grunner som er utenfor HMS Agenmda sin kontroll refunderes ikke