Mindful stretching

Mindful stretching

Mindful stretching er en kombinasjon av enkle statiske og dynamiske øvelser som utføres med oppmerksomhet på pust og din egen terskel for bevegelighet.

Mindfulness er å være oppmerksomt tilstede og kan benyttes ved flere anledninger. Mindfulness på pust og bevegelse vil gi ro til kropp og sinn. Streetching er tøying av bindevev og muskulatur. I hverdagen har vi ofte et begrenset bevegelsesmønster. Gi kroppen anledning til å bevege og strekke seg ut av hverdagens vante bevegelser. Nyere forskning* viser at tøying virker. Bedre leddutslag, mindre smerter ved tøying og bedre elastisitet. Det vil variere om timen avsluttes med en sekvens liggende på matte med avspenning (kroppsskanning) eller et gongbad (lydmassasje). 

For hvem: For alle, ingen krav til treningserfaring eller fysisk form. Du finner ro, får økt bevissthet på kroppen og du blir smidigere.

Mandager kl. 18 -19.15, oppstart 2.9. Velkommen!

Mandager kl. 20 - 21.15 oppstart 2.9. Velkommen! (1 ledig plass)

Tirsdager kl. 10 -11.15, oppstart 3.9.  Velkommen! (2 ledige plasser)

Holder på ut november, med fri i høstferien (uke 40). Matter og utstyr er tilgjengelig. Anbefaler å ha med en drikkeflaske og et lite håndkle, samt klær som ikke strammer. 

Kr. 1200,- 

Benytt påmeldingsknappen eller send til post@hmsagenda.no Husk å oppgi hvilket kurs du ønsker å delta på! Faktura vil bli sendt e-adressen du oppgir ved påmelding.

Besøksadresse: Silovegen 42, 2150 Årnes (ved siden av kornsiloen)

Påmeldingen er bindene. 

*Moltubakk, M.: Effekter av langvarig bevegelighetstrening på muskel-sene-systemets morfologi, mekanikk og funksjon. Doktoravhandling ved Norges idrettshøgskole. (2019)