Mindful stretching, vår 2020

Mindful stretching UTGÅR mandag og tirsdag i uke 12 og 13, et tiltak mot coronavirus

Mindful stretching er en kombinasjon av enkle statiske og dynamiske øvelser som utføres med oppmerksomhet på pust og din egen terskel for bevegelighet.

Mindfulness er å være oppmerksomt tilstede og kan benyttes ved flere anledninger. Mindfulness på pust og bevegelse vil gi ro til kropp og sinn. Streetching er tøying av bindevev og muskulatur. I hverdagen har vi ofte et begrenset bevegelsesmønster. Gi kroppen anledning til å bevege og strekke seg ut av hverdagens vante bevegelser. Nyere 'forskning viser at tøying virker. Bedre leddutslag, mindre smerter ved tøying og bedre elastisitet. Vi avslutter med en valgfri hvileposisjon, etterfulgt av ''gongbad (lydvibrasjoner som kan gi dyp avspennende effekt). 

For hvem: For alle, ingen krav til treningserfaring eller fysisk form. Du finner ro, får økt bevissthet på kroppen og du blir smidigere. 

*Mandager kl. 18 -19.15, oppstart 20.1. Velkommen!

*Mandager kl. 20 - 21.15 oppstart 20.1. Velkommen!

*Tirsdager kl. 10 -11.15, oppstart 21.1.  Velkommen! 

OBS! Gruppetreningene 16., 17., 23. og 24. mars utgår, dette er et tiltak mot coronasmitte. Foreløpig går gruppetreningene i fom torsdag 26. mars som planlagt.

Holder på ut april. Matter og utstyr er tilgjengelig. Anbefaler å ha med en drikkeflaske og et lite håndkle, samt klær som ikke strammer. Mindful stretching tar ikke vinterferie

Kr. 1200,- 

Benytt påmeldingsknappen eller send til post@hmsagenda.no Husk å oppgi hvilket kurs du ønsker å delta på! Faktura vil bli sendt e-adressen du oppgir ved påmelding.

Besøksadresse: Silovegen 42, 2150 Årnes (ved siden av kornsiloen)

Påmeldingen er bindene. 

*Fordrer tilstrekkelig antall påmeldte

'Moltubakk, M.: Effekter av langvarig bevegelighetstrening på muskel-sene-systemets morfologi, mekanikk og funksjon. Doktoravhandling ved Norges idrettshøgskole. (2019)

''Valget mellom kroppsskanning og gongbad er gjort om til at vi alltid avslutter med gongbad. Dette begrunnes med at øvelsene og avsluttende posisjoner er meget avslappende i seg selv.