Mindful stretching, høst 2021

Helsetilbud

Bilde: Adobe Stock

Mindful stretching er en kombinasjon av enkle statiske og dynamiske øvelser som utføres med oppmerksomhet på pust og din egen terskel for bevegelighet.

Mindfulness er å være oppmerksomt til stede og metoden kan benyttes ved flere anledninger. Mindfulness på pust og bevegelse vil gi ro til kropp og sinn. Stretching er tøying av bindevev og muskulatur. I hverdagen har vi ofte et begrenset bevegelsesmønster. Gi kroppen anledning til å bevege og strekke seg ut av hverdagens vante bevegelser. Nyere 'forskning viser at tøying virker. Bedre leddutslag, mindre smerter ved tøying og bedre elastisitet.

Vi avslutter i en hvileposisjon, etterfulgt av gongbad (lydvibrasjoner som kan gi dyp avspennende effekt). 

For hvem: For alle, ingen krav til erfaring fra mindfulness eller krav til fysisk form. Du finner ro, får økt bevissthet på kroppen og du blir smidigere. Mange av øvelsene kan utføres på stol.

*Mandager kl. 16.15 - 17.30, oppstart 23. august - ut november. 

*Mandager kl. 19.45 - 21.00, oppstart 23. august - ut november. Fullt!

Matter og utstyr er tilgjengelig. Ta med håndkle til å ha på matta og gjerne et pledd du kan ha over deg under gongbadet. Klær som ikke strammer og vannflaske anbefales.

Velkommen!

Kr. 1650,- Vi holder på ut november.

Benytt påmeldingsknappen eller send til post@hmsagenda.no Husk å oppgi hvilket kurs du ønsker å delta på! Faktura vil bli sendt e-adressen du oppgir ved påmelding.

Smittevern: God avstand, hånddesinfeksjon inn og ut av lokalet. Eget håndkle på matta. 

Besøksadresse: Silovegen 42, 2150 Årnes (ved siden av kornsiloen)

**Påmeldingen er bindene.  

*Fordrer tilstrekkelig antall påmeldte

'Moltubakk, M.: Effekter av langvarig bevegelighetstrening på muskel-sene-systemets morfologi, mekanikk og funksjon. Doktoravhandling ved Norges idrettshøgskole. (2019)

**Timer som må utgå av grunner som er utenfor HMS Agenda sin kontroll refunderes ikke